ANTALYA / EKONOMİ
Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Başkanı Ercan Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve önceki dönem başkanlar ve bazı üyelerin katıldığı İstanbul İş Gezisi düzenlendi. ANSİAD heyeti önce Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç’u ziyaret etti. Koç, ANSİAD heyetine iş yaşamından örnekler vererek çeşitli önerilerde bulundu.
ANSİAD Başkanı Özbek, ziyarette Rahmi Koç’a, Doç. Dr. Süleyman Özderin’in ‘Kuşlarla Dans’ tuval üzerine yağlı boya tablosunu takdim etti.
ANSİAD heyeti daha sonra sırasıyla Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Kıvanç Zaimler, TÜSİAD Başkanı Orhan Turhan, UN Global Compact Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ve Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih’i ziyaret etti. Ziyaretlerde Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler ile teknolojik yenilikler ele alındı.